Zavolejte nám! AKCE, SLEVY NOVINKY NA TRHU, DOSTUPNOST, CENA, prakticka ukazka termovize, pomoc s nastavením a aktulizací softwaru termovize: Telefon: 602943245 Možnost osobního předání a ukázky: Brno, Vyškov, Prostějov, Letovice, Svitavy, Boskovice a Blansko

Termovizi Vám na přání kompletně nastavíme a aktualizujeme! Dárek ke každé termovizi.

Možnost osobního předání a ukázky: Brno, Vyškov, Prostějov, Letovice, Svitavy, Boskovice a Blansko

Můj košík

Lov v noci: Využití levného nočního vidění a termovizních přístrojů

Lov v noci: Využití levného nočního vidění a termovizních přístrojů

 

Lov v noci se stává stále populárnější volbou pro české lovce, a to zejména v období lovecké sezóny. V tomto článku se zaměříme na to, jak využít noční vidění a termovizní přístroje, abyste zvýšili úspěšnost svého lovu jelenů a dančí zvěře.

 

 Noční lov a jeho výhody

 

Noční lov nabízí řadu výhod. Zvířata jsou v noci aktivnější a méně opatrná, což znamená, že lovci mají větší šanci na úspěch. Jeleni a dančí zvěř se často vydávají na pastvu po setmění, což vytváří ideální podmínky pro lov.

 

 Levné noční vidění a termovize

 

Při výběru vybavení na noční lov nemusíte utrácet horentní sumy. Na trhu jsou dostupné i levné varianty nočního vidění a termovizních přístrojů, které mohou být skvělou volbou pro lovce s omezeným rozpočtem.

 

 1. Levné noční vidění na zbraň

 

Levné noční vidění na zbraň je skvělým řešením pro lovce, kteří chtějí zvýšit svou úspěšnost při lovu ve tmě. Hlavní výhody zahrnují:

 

– Snadná instalace: Většina levných přístrojů se jednoduše upevňuje na pušku, což umožňuje rychlou přípravu před lovem.

– Kvalitní obraz: I levné modely dnes nabízejí přijatelné rozlišení a dosah, což zajišťuje, že budete schopni přesně zamířit i ve tmě.

 

 2. Levné termovizní přístroje

 

Termovizní zařízení jsou skvělá pro identifikaci tepla vyzařujícího z těla zvěře. I zde existují cenově dostupné varianty:

 

– Detekce v jakýchkoli podmínkách: Termovizní přístroje fungují i za zhoršených světelných podmínek a špatného počasí.

– Bezpečnost: Pomocí termovizního zařízení můžete snadno identifikovat okolí a vyhnout se nebezpečným situacím.

 

 Jak na lov jelenů a dančí zvěře v noci

 

Při lovu v noci je důležité mít dobrý plán. Zde je několik tipů, které vám pomohou:

 

– Znát terén: Před lovem důkladně prozkoumejte oblast, kde plánujete lovit. Zjistěte, kde se zvěř nejčastěji pohybuje.

– Vábení: Použití vábniček může výrazně zvýšit vaše šance na úspěch. Vábničky napodobující zvuky jelenů přitahují zvěř a zvyšují pravděpodobnost blízkého setkání.

– Trpělivost a tichost: Lov v noci vyžaduje trpělivost. Buďte tiší a trpěliví, abyste nenarušili přirozené chování zvěře.

 

 Závěr

 

Noční lov jelenů a dančí zvěře je vzrušující způsob, jak zvýšit úspěšnost během lovecké sezóny. Díky dostupným levným přístrojům na noční vidění a termovizi se i hobby lovci mohou cítit jako profesionálové. Nezapomeňte na etické standardy lovu a místní legislativu, aby váš lov byl nejen úspěšný, ale také zodpovědný. Přejeme vám šťastnou ruku na vašich nočních výpravách!

3%

SLEVA

na termovize a termovizní puškohledy

Zadejte na pokladně kód: take3

Skip to content